Οι Υπηρεσίες μας

Vector Smart Object2 1

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Έχοντας ως γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου και την πλήρη ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών του, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε οικιστικά και επαγγελματικά ακίνητα με συνέπεια. Τηρώντας με ευλάβεια τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και συνδυάζοντας την άνεση και την υψηλή αισθητική με την χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, εγγυούμαστε ένα άρτιο τεχνικά και λειτουργικά αποτέλεσμα με διάρκεια και αντοχή σε βάθος χρόνου.

ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου, την μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη του έργου σας. Το επιτελείο της εταιρείας μας βρίσκεται στο εργοτάξιο υπεύθυνο για την συνεχή και αδιάκοπη επίβλεψη της κατασκευής. Γιατί αυτός είναι ο δικός μας τρόπος να ελέγχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια και να εγγυόμαστε την ασυναγώνιστη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Vector Smart Object2
Vector Smart Object31

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας, είναι διαρκώς στη διάθεση σας για οποιοδήποτε τεχνικό ή κατασκευαστικό θέμα αφορά τον χώρο σας. Λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις παραμέτρους, θα σας συμβουλέψουν με στόχο να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή λύση.

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Διαθέτοντας την εμπειρία αλλά και την τεχνογνωσία που απαιτείται, με σύγχρονο σχεδιασμό και πρωτοποριακά υλικά, μπορούμε να αναγεννήσουμε τον χώρο σας και να ανανεώσουμε την καθημερινή σας εμπειρία.

Vector Smart Object1
Vector Smart Object2

ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Με την αποπεράτωση του κάθε έργου, σας παραδίδουμε έναν φάκελο που τεκμηριώνει την ποιότητα κατασκευής του κτιρίου. Πρόκειται για ένα πολύτιμο αρχείο με όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας και τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατασκευή, τη λειτουργία και τη συντήρηση του κτιρίου. Αποτελεί ένα μικρό δείγμα του σεβασμού μας προς εσάς και μια ένδειξη επαγγελματισμού, διαφάνειας και αξιοπιστίας.

AFTER SALES SERVICE

Μένοντας πιστοί στις αρχές μας για ανθρώπινη αντιμετώπιση, πρόθυμη εξυπηρέτηση και φιλική συνεργασία, παραμένουμε δίπλα σας και μετά την κατασκευή. Σας παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και μετά την παράδοση του ακινήτου ώστε να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση και την ποιοτική σας διαβίωση στον χώρο σε βάθος χρόνου.

Vector Smart Object3